IG Solutions

din plastkort leverandør

Plastkortskrivere

Vi forhandler kompakte plastkortskrivere fra franske Evolis. Vi har mange modeller som er tilpasset forskjellig bruk. Ta gjerne kontakt dersom du er usikker på hvilken skriver som er riktig for dere. Priser finner du i vår oppdaterte prisliste under Nedlastninger.

Evolis Tattoo2
En ekstremt kompakt modell, som kan leveres for enten monokrom eller farge "near-to-edge" utskrift. Tattoo har både magasin for 100 kort og mulighet for manuell mating i front. Mulighet for magnetkortprogramerer. Tattoo er den rimeligste måten å komme igang med egen kortproduksjon.

Evolis Zenius
Zenius er en brukervennlig plastkortprinter som printer ensidig i fullfarge, kant til kant, med høy oppløsning. Printeren benytter en ny type fargbånd som sitter i kassett og blir automatisk gjenkjent, dette gjør bytting og håndtering av fargebåndet enklere. Zenius er modulbasert slik at den enkelt kan oppgraderes til å håndtere magnetkort eller rfid.

Evolis Pebble4
Vår mest solgte modell. Pebble4 er noe raskere enn Tattoo2 og tilbyr dessuten "edge-to-edge" utskrift. I tillegg til mulighet for magnetkortprogramerer kan den også utstyres med contact og contactless terminal. Med både magasin og oppsamler for 100 kort kan man produsere store serier uavbrutt. Pebble4 leveres med drivere til både Windows, Mac og Linux.

Evolis Dualys3
Dualys3 er veldig lik Pebble4 med noen få unntak, det aller viktigste er at Dualys3 kan skrive tosidig. Dette betyr en mer effektiv produksjon hvor det skal være dynamisk innhold på både forside og bakside.

Evolis Securion
Dette er skriveren for de som har ett høyere krav til sikkerhet. I tillegg til samme funksjonalitet som Dualys3 og Pebble4 tilbyr Securion ekstra sikkerhet i form av hologramtrykk, alt i samme operasjon. I tillegg er selve skriveren sikkret med lås som beskytter mot tyveri av brukt fargebånd ("negativ av alle utskrifter"), ubrukt rekvisita og forhindrer utskrift av uautoriserte.

Evolis Quantum
Dette er skriveren for de som skal trykke store kortserier. Quantum er utstyrt med magasin, oppsammler og rekvisita som holder til en sammenhengende produksjon på 1000 kort. Quantum kan også skrive tosidig og kan sortere mellom to typer kort.

Plastkortskrivere


Tattoo

Zenius

Pebble

Dualys

Securion

Quantum

utviklet av ravn gundersen