IG Solutions

din plastkort leverandør

Plastkortrekvisita og tilbehør

Vi fører all rekvisita til Evolis skrivere, alt fra fargebånd til rengjøringsprodukter. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av kortholdere og klips.

Fargebånd
For å produsere ett kort kreves et fargebånd, på lik linje som en vanlig skriver trenger toner eller blekkpatroner. Fargebåndene kommer i flere varianter, inkludert hologram, voks og "skrapefelt". Vi fører kun orginale Evolis bånd. Forskjellige skrivere krever forskjellige bånd, med kapasitet fra 100 til 1000+ kort pr bånd.

Rengjøringsprodukter
Som med andre skrivere kreves regelmessig rengjøring for å sikre optimal utskriftskvalitet. Til dette finnes egne rengjøringsprodukter. Mye av rengjøringen er automatisert ved at man setter inn ett eget rengjøringskort og kjører ett rengjøringsprogram.

Plastkort
Vi fører alle typer plastkort, samt noen pappkort (for bruk med voks bånd). Vi har flere farger og tykkelser. Kortene kan leveres med magnetstripe, smartchip eller kontaktløs. Ta en titt i vår prisliste eller ta kontakt.

Kortholdere og klips
Vi har ett bredt utvalg av kortholdere, jojoer og klips for de som ønsker å bære kortet synlig. Utvalget her er enormt, så ta kontakt med oss for å finne frem til det riktige for dere. Ta en titt på vår nedlastningsside for eksempler på aktuelle produkter.

Plastkortskrivere


Fargebånd

Rengjøringsprodukter

Plastkort
Holdere og klips

utviklet av ravn gundersen